ON-LINE КАТЕДРА

сектори :

 
књиге:
 

У ФОКУСУ

НА - internet.org.rs

НА - internet.co.rs 

Велики потенцијал дигиталне имовине

Е ТЕАТАР

Интернет пријатељи

 

EDU блог

Пратите нас


get('twitter')) == 1) { ?>

eduTV – Образовна телевизија

Значај целоживотног образовања и усавршавања је немерљив.
То је главна одредница образовне телевизије eduTV,  да кроз свој програм и садржај подстакне гледаоце на константну едукацију. eduTV  је занимљив и забаван едукативни канал. У емисијама које обрађују савремене теме из различитих области имате прилику да сазнате нешто ново и корисно, али и да пронађете идеје за лични развој и усавршавање.
Програм eduTV -а је усмерен ка младима, али и другима који желе да прошире и усаврше своја знања и вештине. Примарни циљ ТВ станице  јес да едукује и подстакне на учење и лично усавршавање, али на забаван и интересантан начин. Циљ ове телевизије је да постане део свакодневице савременог гледаоца који жели да проширује своја знања и док се опушта уз ТВ програм.
ЕduTV је пројекат компаније LINK group, оснивача ИITS-aТС-а. 
На eduTV-у  вам омогућава и да будете у току са занимљивостима из света науке, образовања, технологије, бизниса, културе, уметности и многих других области.
За занимљиве теме из поља образовања и науке ту су емисије „Space Show”,„Супер наука”, „Велики умови” и „Едукација”. Уколико желите да започнете каријеру, упустите се у предузетништво или напредујете на послу, едуТВ ће бити ваш саветник кроз емисије „How To” и „едуKАРИЈЕРА”.
 
Занимљиве приче о најуспешнијим младим људима из наше земље очекују вас у „Талентима”, док су за психологију резервисане емисије „Психолошки угао” и „Мапе ума”. „Тема недеље” је емисија која обрађује друштвене теме као што су дуално образовање, усвајање деце, приватно школство и многе друге, а гости су стручњаци из различитих области. Савете који се односе на здравље, негу духа и тела или исхрану моћи ћете да чујете у емисијама „Бодy&Соул”, „Гастро буквар” и „Савети за вас”.